Trønderrokktreff 2020 på Scandic Hell Hotell – Fullt!

Vi vil opplyse om at treffet 2020 er fullt!

TRØNDERROKKTREFF 14. – 15. MARS 2020

”Ull er gull 4”

Sted: Scandic Hell Hotel www.scandichotels.no/hell

Pris:  kr 1700 ,- 

Buffet lørdag kveld: kr 455,-

Hei!

Vi er klar for enda et år med Trønderrokktreff på Scandic Hell Hotell, eller ”Fiberheaven in Hell” som vi fant ut var en god beskrivelse på treffet 2019. Prisen som er oppgitt inkluderer velkomstpakke,  foredragsmateriell, lunsj begge dager, fri parkering, trådløsnett, forfriskninger i lobbyen, basseng og badstue. Hotellet ligger 600 meter fra Værnes flyplass, og er kjent for at de serverer god og lokal mat. Hotellet har egen shuttlebil (7 seter) som kjører gjestene på forespørsel tur/retur i ukedager til faste tidspunkt. Det er kort gangavstand til både togstasjon og busstopp. Det kan være mulig å avtale transport på søndag om resepsjonen på hotellet er nok bemannet, det er noe dere selv må ordne med hotellet. 

I år blir det buffet til middag, som vi spiser i eget rom på hotellet, og prisen er kr 455,-.  Siden Trønderrokk må betale dagpakker og middag på forhånd, er viktig at dere melder dere på både treff OG middag.

Rett ved hotellet ligger Hell kjøpesenter og Stjørdal sentrum er ca 3 km fra hotellet. Det er ca 30 minutter med buss til Trondheim sentrum.

OVERNATTING:

Enkeltrom: kr 925,- per natt inkl frokost

Dobbeltrom: kr 1025,- per natt inkl frokost

Vi har reservert et antall rom, så det lønner seg å være tidlig ute med å bestille rom. Det lønner seg å sjekke nettpris da den kan være billigere, men hvis den er dyrere så er dere garantert prisen ovenfor om dere oppgir koden BTRO120320, denne koden kan brukes frem til 20. Februar 2020. 

Husk at siden det er et hotell så er det kun tillatt å spinne vasket ull.

På lørdag ettermiddag arrangerer vi et marked for deltakerne på treffet.  Vi ønsker velkommen til deltakere som ønsker salgsbord. Det er moro at så mange av dere selger forskjellige produkter for oss spinnere, og vi ønsker å fremheve alt det flotte dere har. Er du interessert i salgsbord så ta kontakt på tronderrokk@gmail.com.


Påmelding til Trønderrokktreff og middag på lørdag sendes til tronderrokk@gmail.comBindende påmelding etter betalingsfrist som er torsdag 23. januar 2020.  Betaling til konto 4212 01 66209.  Fint om dere bruker e-post til all korrespondanse, slik at får alt på en plass og får bedre oversikt. 

NB! Vi har en gruppe for Trønderrokktreffet på Facebook, der skjer det mye informasjon og prat relatert til treffet. Anbefaler å bli medlem om du allerede ikke er det:

https://www.facebook.com/groups/tronderrokk/

Program kommer nærmere treffet 🙂

1 kommentar til “Trønderrokktreff 2020 på Scandic Hell Hotell – Fullt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *