Trønderrokktreff 2019!!

 

 ”Fibergull – Som en sky”

Sted: Scandic Hell Hotel www.scandichotels.no/hell

Deltakeravgift:  kr 1500,- (Prisen som er oppgitt inkluderer lørdag og søndag, velkomstpakke, lunsj begge dager, fri parkering, trådløsnett, forfriskninger i lobbyen, basseng og badstue)

3-retters middag lørdag: kr 465,-

Hei!

Vi er klar for enda et år med Trønderrokktreff anno 2019, men nytt av året er at det arrangeres på Scandic Hell Hotell. Prisen som er oppgitt inkluderer velkomstpakke, lunsj begge dager, fri parkering, trådløsnett, forfriskninger i lobbyen, basseng og badstue. Hotellet ligger 600 meter fra Værnes flyplass, og er kjent for at de serverer god og lokal mat. Hotellet har egen shuttlebil (7 seter) som kjører gjestene på forespørsel tur/retur i ukedager til faste tidspunkt. Det er kort gangavstand til både togstasjon og busstopp. Det kan være mulig å avtale transport på søndag om resepsjonen på hotellet er nok bemannet, det er noe dere selv må ordne med hotellet.

I år serveres middagen i eget rom på hotellet. Vi får servert en 3-retters meny basert på lokaleråvarer. Pris middag kr 465,-. Hovedretten er kjøtt, men de som ønsker fisk eller vegetar må gi beskjed om det på mail. Siden Trønderrokk må betale dagpakker og middag på forhånd, er viktig at dere melder dere på både treff OG middag.

Rett ved hotellet ligger Hell kjøpesenter og Stjørdal sentrum er ca 3 km fra hotellet. Det er ca 30 minutter med buss til Trondheim sentrum.

OVERNATTING:

Enkeltrom: kr 890,- per natt inkl frokost

Dobbeltrom: kr 990,- per natt (kr 495,- per pers om to deler) inkl frokost

 Vi har reservert et antall rom, så det lønner seg å være tidlig ute med å bestille rom. Det lønner seg å sjekke nettpris da den kan være billigere, men hvis den er dyrere så er dere garantert prisen ovenfor om dere oppgir koden BTRO140319 fra og med 1. oktober 2019.

Husk at siden det er et hotell så er det kun tillatt å spinne vasket ull.

På lørdag ettermiddag arrangerer vi et marked for deltakerne på treffet.  Vi ønsker velkommen til deltakere som ønsker salgsbord. Det er moro at så mange av dere selger forskjellige produkter for oss spinnere, og vi ønsker å fremheve alt det flotte dere har. Er du interessert i salgsbord så ta kontakt med Marianne.

Påmelding til Trønderrokktreff og middag på lørdag sendes til tronderrokk@gmail.com. Bindende påmelding etter betalingsfrist som er torsdag 24. januar 2019. Betaling av treff og eventuelt middag til konto 4212 01 66209.  Fint om dere bruker e-post (tronderrokk@gmail.com) til all kontakt, slik at vi får bedre oversikt.

Program finner dere her 🙂

1 kommentar til “Trønderrokktreff 2019!!

  1. Mis

    Rekommanderer virkelig dette treffet, men, denne gang må jeg stå over så kjipt det kom noe i veien.. men 2020, da!! Skal jeg få det til igjen 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *