Trønderrokktreff 14.-15. mars 2015

 trefflogo15

TRØNDERROKKTREFF 14.-15. MARS 2015

Sted: Quality Hotel Panorama, Trondheim, tlf: 72 90 05 00

Pris: kr 1200,- for hele helga, kr 600,- per dag.

Som i fjor arrangerer vi spinnetreffet på Quality Hotel Panorama Tiller. Der fikk vi flott service, og et stort og fint lokale. Prisen som er oppgitt inkluderer velkomstpakke, lunsj begge dager, fri parkering, trådløstnett og fri tilgang til snacks som kaffe, te, popcorn, softis og frukt frem til kl 1600 begge dagene.

Nytt av året er at til middagen drar vi til Egon City Syd som er ved siden av hotellet, og spiser middag der. Der er det noe som passer til alle smaksløker og lommebøker. Etter middagen drar vi tilbake til hotellet og fortsetter spinnehelga.

OVERNATTING:

Enkeltrom: kr 880,- per natt

Dobbeltrom: kr 1080,- per natt (kr 540,- per pers om to deler)

Vi har reservert et antall rom, så det lønner seg å være tidlig ute med å bestille rom. Vi har fått spesialpris, denne spesialprisen går det ikke an å få ved booking over nett, så vi anbefaler at dere ringer hotellet (72 90 05 00) og oppgir at dere skal være med på Trønderrokktreff, slik at dere får riktig pris.

Husk at siden det er et hotell så er det kun tillatt å spinne vasket ull.

Vi jobber videre med programmet, og mer detaljert program kommer nærmere treffet. Men vi kan røpe at det blir del 2 av Rhonnas ullforedrag med nye raser 😉

Påmelding skjer til marianneglorstad @ gmail.com, bindende påmelding etter betalingsfristen som er den 1. Februar 2015. Husk å oppgi evt matallergier og om du vil være med på middagen lørdag kveld i forhold til bordbestilling.

Ta kontakt med Marianne om det er noe dere lurer på (marianneglorstad @ gmail.com)

2 kommentarer til “Trønderrokktreff 14.-15. mars 2015

  1. Tilbaketråkk: Episode 28 – Håndteinskuffelse | Tante Ull

  2. Tilbaketråkk: Trønderrokk Treff 2015 | Trenchwork

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *