Trønderrokktreffet 2017

Trønderrokktreffet 2017 ble ei super helg 
42 spinneglade damer har spunnet, skravlet, ledd, lært og blitt inspirert av hverandre i 2 dager. Det har vært fantastisk og gitt mange gode minner.

Wenche bistod som tidligere år med registrering av deltakerne og utdeling av velkomstposene. (Luksusfiber av Yak/Yak med silke, krempinne, button med logoen til Trønderrokktreff 2017 samt små kort som en kan fylle ut hvilken fiber, antall meter m.m til å henge på ferdig spunnet garn. Jens Hoff bidro med pinnemålere. 

Spinnvilt bidro med fine gevinster som bestod av ull/silk og silke fiber.

På lørdagen startet vi med spinning, og brukte tiden på å bli kjent frem til det var lunsj på hotellet. Etter lunsjen var det klart for foredraget til Rhonna, og i år het det Fibergull: Luksus 1. Da fikk vi muligheten til å lære mer om fiber som ikke kommer fra sau, og i år dreide det seg om kamel, alpakka, lama, vikuna og guanaco. Vi dro hjem med fiberprøver av surialpakka, surilama, huacayaalpakka, lama, babyalpakka, alpakka/silke, babykamel og babykamel/silke.

Lørdag ettermiddag var det marked og det var så mye flott og se på bordene. Det var et stort utvalg av ullfletter, kardeflak, råull, spinnedagbøker, øredobber, markører, krempinner, leppepomader. og prosjektposer. Fortuna stilte med et stort utvalg av både ullfletter og garn. Stor stemning og kjøpelystne damer = suksess 

Etter markedet dro vi til Egon og spiste nydelig mat/dessert og pratet, lo og ble enda bedre kjent. Deretter bars det tilbake til hotellet og rokker/strikkepinner ble brukt utover til kvelden til kl. 23.

På søndagen var det mer spinning, avbrutt av en quiz om det vi hadde lært på foredraget, og så var det utdeling mange og flotte gevinster.

Ja, dette er vel hva en kaller en drømmehelg!
Tusen takk for ei herlig helg 

Trykk på bildet for å se flere bilder fra treffet!

Trønderrokktreff 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *