Trønderrokkerne

Trønderrokkerne er en gruppe som møtes hver første søndag i måneden på Bratsberg skole fra klokken 12-16.

Gruppen ble startet tidlig i 2008, og vi har møttes hver måned siden da, med unntak av noen sommermåneder. Vi er Trondheims eneste faste spinnegruppe og alle er velkommen, både nye og faste spinnere. Har du lyst til å lære å spinne, eller har du bare lyst til å spinne? Velkommen skal du være!

På hvert treff tar vi med rokk eller håndtein, og ull.  Vi bruker å ha med oss matpakke og drikke, og alt er klart for en fin dag med masse spinning og prat. Som regel starter vi treffene med å sende rundt og vise frem det vi har spunnet siden forrige treff, alltid moro å se hva de andre har jobbet med og fått til. Og ikke minst så er det inspirerende å se hva andre gjør, og det er mange som bidrar hvis du trenger hjelp til noe. Alle har vi vært nybegynnere!

Hvor er vi?

Vi er på Bratsberg skole som ligger en halvtime med buss utenfor Trondheim sentrum. Buss 54 går fra Trondheim sentrum, og holdeplassen er Bratsberg kirke. Det er ca 500 meter fra bussholdeplassen og til skolen. Hvis noen trenger skyss med rokk fra bussholdeplassen er det bare å ta kontakt med Rhonna (rhonna @ rhonna.net) eller Marianne (marianneglorstad @ gmail.com) på forhånd, og vi ordner det 🙂

 

kartbratsberg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *