INFORMASJON OM SPINNEGRUPPE OG MØTESTED

Trønderrokkerne er en gruppe som møtes hver første søndag i måneden på Bratsberg skole fra klokken 12-16. Vi har også en gruppe på Facebook for de som ønsker å spinne jevnlig med oss, bare søk etter Trønderrokk.

Gruppen ble startet tidlig i 2008, og vi har møttes hver måned siden da, med unntak av noen sommermåneder. Vi er Trondheims eneste faste spinnegruppe og alle er velkommen, både nye og faste spinnere. Har du lyst til å lære å spinne, eller har du bare lyst til å spinne? Velkommen skal du være!

På hvert treff tar vi med rokk eller håndtein, og ull.  Vi bruker å ha med oss matpakke og drikke, og alt er klart for en fin dag med masse spinning og prat. Som regel starter vi treffene med å sende rundt og vise frem det vi har spunnet siden forrige treff, alltid moro å se hva de andre har jobbet med og fått til. Og ikke minst så er det inspirerende å se hva andre gjør, og det er mange som bidrar hvis du trenger hjelp til noe. Alle har vi vært nybegynnere!

Hvor er vi?

Vi er på Bratsberg skole som ligger en halvtime med buss utenfor Trondheim sentrum. Holdeplassen er Bratsberg kirke. Det er ca 500 meter fra bussholdeplassen og til skolen.

kartbratsberg

3 kommentarer til “INFORMASJON OM SPINNEGRUPPE OG MØTESTED

 1. Anne Grethe Glørstad

  I dag har 16 Trønderrokk damene hatt en herlig spinnesøndag i mens snøen dalet ned ute 🙂 Lattermusklene fikk trimmet mens 6 stykker spant på håndteien og 10 på rokker. Kaffekos med kaker var det også tid til!

  Neste spinnesøndag er 1. februar.

  Svar
 2. Marte

  Hei! Fant ingen kontaktinfo, så prøver meg her 🙂 Jeg er en ganske så fersk spinner og tenkte å komme på spinning på søndag. Jeg har en rokk, men har ikke fått den til å fungere/dra skikkelig. Er det noen som er gode på slikt, slik at jeg kan ta den med? Hilsen Marte

  Svar
  1. Rhonna Rs Innleggsforfatter

   Hei, Marte! Vi møtees 12-4 på Bratsberg skolen hver første søndag. Om du lurer på noe er det bare å ta kontakt: Rhonna (rhonna @ rhonna.net) eller Marianne (marianneglorstad @ gmail.com) 🙂 Jeg ville anbefalle at du bare kommer med rokken din da skal vi se om vi ikke kan hjelpe og få deg i gang! 🙂 Det går sikkert bra. 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *